Magyarországon

2013.11.02. 02:10

Már lassan két hónapja, hogy visszajöttünk Magyarországról, és továbbra is el vagyunk maradva a bloggal, ezért csak most jutottunk odáig, hogy kicsit beszámoljunk arról, hogy milyen jó is volt kicsit otthon lenni veletek, és milyen jó turistának lenni Magyarországon. Mondhatom fantasztikus kombináció úgy otthon érezni magad, hogy igazából „csak” turista vagy: mindenre rá tud csodálkozni az ember és mégis mindent ismer, legalábbis ismerni vél. Abban a környezetben lenni, ahol a legtöbb életeseményünk történt, ahol velünk van a család, a barátok, az ismerősök, a helyek, az utak, az ízek, az ételek, italok, amiket legtöbbször kóstoltunk, és szeretünk, az érzések, az emlékek, az ismerős mivolt , csuda klassz. Az otthonérzés a kellemes és ismert biztonság érzése? Nem is tudom, mindenesetre nagyon jó volt otthon.

Az otthon töltött napok alatt többnyire csak a kellemes részét élveztük az életnek, találkoztunk sokakkal és felvettük a fonalat ugyanott, ahol az korábban abbamaradt, és éreztük, hogy a személyes találkozás hiányában csak valamiféle szünet van a legtöbb otthoni kapcsolatunkban, de ami tényleg fontos, az mind megmaradt.

És ami számunkra szintén nagy élmény volt: 15 hónap után újra el tudtunk tölteni egy kevés időt a gyerekek nélkül! Nagy kincs az ilyesmi! Voltunk színházban, étteremben, sétáltunk sokat kettesben, és találkoztunk úgy ( is ) barátokkal, hogy nem kellett a figyelmünk egy kis szegletét folyamatosan a gyerekek felé fordítani.

Itt van pár kép is a teljesség igénye nélkül, mert a telefon nem a legjobb fényképezőgép, és egyébként se fotóztunk folyton, ezért egy csomó képünk nem is lett igazán jó, a fejünkben ennél sokkal-sokkal több jó pillanat van:

0036 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0048 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0086 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0143 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0169 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0206 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0272 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0393 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0419 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0437 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0449 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0467 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0481 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

0493 - Látogatás Magyarországra - small.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://greenwichct.blog.hu/api/trackback/id/tr375608864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jumizsu5 2013.11.18. 23:33:44

És MI hogy örültünk NEKTEK!!!
NAGYON-NAGYON!!!
Mami
süti beállítások módosítása