A Brooklyn-i Botanikus Kert

2013.06.22. 04:37

Még tavasz...

Ma/holnap van a csillagászati nyár első napja, és még mindig egy tavaszi bejegyzéssel rukkolunk elő, mivel eléggé le vagyunk maradva mozgalmas hétvégéink feljegyzésével. Szóval sétáljunk vissza április végére és ott is a Brooklyn-i Botanikus Kertbe, élvezzük a kellemes 18-22 celsius fok közötti hőmérsékletet, a ragyogó, de még nem bántó napsütést, az enyhén fújdogáló szellőt, a  virágzó fák visszafogott illatát, és örüljünk annak, hogy vagyunk.

Oh, szóval, nagyon kellemes emlék, hogy az egyik szombati napon az utunkat az említett hely felé vettük, ahova Fanni is velünk tartott és még egy régen látott ismerőssel, volt kollégista társsal is itt találkoztunk, aki azóta a "datemyschool" céggel/projekttel/társkereső oldallal tölti napjai nagy részét (Alexa Balázsról van szó).  Azok a bizonyos japán cseresznyefák, amiket már Washingtonban is látni szerettünk volna, ekkor még itt is csak rügyeztek, de annál gyönyörűbb tulipánfákat és egyéb korábban virágzó cseresznyefákat láttunk.

Amúgy végül a japán fajtáról sem maradtunk le, mert itt Greenwich-ben két olyan utca is van, ahol ez az ázsiai alfaj egyedei szegélyezik az utat, és habos szépségükben végül kis városunkban örvendeztettek meg minket.

Node ebben a témában kár is a szócséplés, hiszen úgy is a képek a lényegek! Kellemes nézegetést!

0944 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

0954 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

0967 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

1014 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

1016 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

1029 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

1054 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

1025 - Brooklyn Botanical Garden - small.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://greenwichct.blog.hu/api/trackback/id/tr405370191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jumizsu5 2013.06.25. 23:33:24

Ez gyönyörű!!!!!! Különösen az utolsó kép!!!! Micsoda kert!!!! És milyen helyes család!!!!
süti beállítások módosítása