A Greenwich-i Kórház kis városunk igen jól felszerelt 206 ágyas általános kórháza, amely igen büszke arra, hogy a Yale egyetemhez kapcsolódik szakmailag.

Nagyjából így képzelne el az ember egy magánkórházat, ahol korrektnek tűnő szakmai protokollok alapján, nagyon magas színvonalú gépparkkal, panziókhoz hasonlítható kényelmű szobákban illetve kiszolgálással találtuk szemben magunkat.

Számomra az egyik érdekes sajátosság az volt, hogy a szülészeti osztályon a szakképzett nővérek mellett több olyan segítő is volt, akik a kevesebb képzettséget igénylő feladatokat végezték, mint pl. az ágyneműcsere, és ezek között önkéntesek is voltak, mint ahogy a kórházi adminisztrációs személyzet soraiban is.

A szülés utáni nap csúcspontja az volt, amikor a kórház szuper kis vacsorával vendégelt meg minket köszöntve az új családtagot. Ez a kórház egyik marketingfogása, amivel a környékbeli szülők számára még vonzóbbá kívánják tenni szolgáltatásukat, ami összességében egy nagyon kedves gesztus.

Finom volt a homár és a lazac is a választható menü kínálatából, szóval, abszolút el voltunk kényeztetve friss kétgyerekes szülőként.

1504 - Berti Megérkezik - small.jpg

A kórházból való hazaindulásunk előtt néhány kellemes percet szereztünk magunknak a kórház előcsarnokában, a kis videó ezt örökíti meg. Miki annyira boldog volt hogy két gyerekes apa lett, hogy megtanult zongorázni:

A bejegyzés trackback címe:

https://greenwichct.blog.hu/api/trackback/id/tr595102205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jumizsu5 2013.03.19. 21:30:29

Ez NAGYON JÓ!!! Panni meg TÜNDÉR a köbön!!!

Jumizsu5 2013.03.19. 21:31:10

Ez a zongora hol van a kórházban?
süti beállítások módosítása